Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Прикарпатті співробітники Служби судової охорони перерахували свій одноденний заробіток на потреби Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні

04 травня 2020, 09:29

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області полковник Служби судової охорони Андрій Маланій зустрівся з головним лікарем Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні Тарасом Масляком.

Цей лікувальний заклад опинився в епіцентрі боротьби з пандемією короновірусної хвороби на Прикарпатті. Водночас стан забезпечення лікарів та медичного персоналу лікарні усім необхідним для лікування хворих на Covid-19, насамперед дезінфікуючими засобами та системами захисту, аж ніяк не кращий.

З власної ініціативи співробітники та працівники Територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області вирішили перерахувати свій одноденний заробіток на потреби цього медичного закладу.

Під час зустрічі полковник Служби судової охорони Андрій Маланій передав Тарасові Масляку символічний сертифікат про перерахування коштів розміром 57 228 гривень для придбання медикаментів, дезінфікуючих та захисних засобів, медичного обладнання на рахунок Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні .

- Сьогодні лікарі – наші головні рятівники-герої. Їхня тяжка праця й неймовірна самопожертва гідні всіх можливих похвал та поваги. Ми глибоко цінуємо роботу медиків, тому не змогли лишитися осторонь їхніх проблем, - зазначив полковник Служби судової охорони Андрій Маланій.

За повідомленням прес-служби ССО