Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Одразу три судові установи на Одещині та Дніпропетровщині відтепер охороняються Службою судової охорони

28 квітня 2020, 12:47

Сьогодні, 28 квітня, співробітники Служби судової охорони взяли під охорону дві судові установи на Одещині.

Відтепер співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Одеській області забезпечуватимуть безпеку та підтримуватимуть громадський порядок у Балтському та Красноокнянському районних судах Одещини. Наразі під охороною Служби судової охорони перебувають уже 13 об’єктів системи правосуддя області.

А напередодні співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області взяли під свою надійну охорону одинадцятий за рахунком об’єкт судової влади області – Кіровський районний суд міста Дніпра.

З початком несення служби співробітників Служби привітав голова суду Олександр Смольняков і зазначив, що відтепер безпека суддів, працівників апарату суду та всіх учасників судових процесів у надійних руках.

За доброю традицією співробітники Служби судової охорони зранку створили приємну атмосферу для усіх жінок, які працюють у Кіровському районному суді, подарувавши їм троянди.

У зв’язку з карантином всі заходи відбувалися без урочистостей. Зі співробітниками, які заступили на службу, провели інструктажі з охорони та забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судових установах, дотримання карантинних норм.

Усі співробітники Служби судової охорони несуть службу в захисних масках, рукавичках і захисних окулярах. Що дві години в обов’язковому порядку проводиться дезінфекція робочих місць.

Загалом під охороною Служби судової охорони вже перебувають 240 об’єктів судової влади у 18 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в судових установах на службу заступає майже 800 співробітників Служби судової охорони.  

За повідомленням прес-служби ССО