Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський апеляційний суд застосував до екс- нардепа Тетяни Чорновол запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у визначений період доби

24 квітня 2020, 18:06

23 квітня 2020 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 16 квітня 2020 року, якою задоволено клопотання слідчого Територіального управління Державного бюро розслідувань та застосовано до підозрюваної Ч. запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, строком до 8 червня 2020 року із покладенням на підозрювану обов’язків, передбачених частиною п'ятою статті 194 КПК України.

За результатом апеляційного розгляду апеляційні скарги сторони захисту задоволено частково. Ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 16 квітня 2020 року скасовано. Постановлено нову ухвалу, якою клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту відносно підозрюваної Ч. задоволено частково.

Застосовано до підозрюваноі Ч. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у певний період доби, а саме з 22:00 до 06:00  наступної доби, строком до 08 червня 2020 року із покладенням на підозрювану обов’язків, передбачених частиною п'ятою статті 194 КПК України.

Онлайн- трансляція судового засідання у кримінальному провадженні стосовно

колишнього народного депутата України VIII скликання Тетяни Чорновол.

 Фото-24 канал

За повідомленням прес-служби суду