Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник голови Московського районного суду міста Харкова повідомив про погрози на його адресу з боку невідомої особи

23 квітня 2020, 10:41

Заступник голови Московського районного суду міста Харкова Крівцов Дмитро Анатолійович повідомив, що 13 березня 2020 року помічником на службовий телефон приймальні заступника голови Московського районного суду міста Харкова Крівцова Д.А. було отримано повідомлення від невідомої особи, яка висловлювала погрози на адресу судді.

У зв’язку з наведеним за заявою заступника голови Московського районного суду міста Харкова Крівцова Д.А. Московським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області внесені відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого частиною першою статті 377 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного).

Відповідно до статті 73 Закону України «Про Вищу раду правосуддя» вказане повідомлення внесено до реєстру повідомлень судді про втручання в діяльність судді щодо здійснення правосуддя. Вищою радою правосуддя буде проведено перевірку викладених суддею фактів та ухвалено відповідне рішення.

 

Читайте нас у Telegram

Читайте нас у Facebook

©Прес-центр судової влади України