Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони у Черкаській області долучилися до благодійної акції “Черкаси проти Covid-19”

21 квітня 2020, 15:32

У Черкасах триває благодійна акція “Черкаси проти Covid-19”, до якої долучилися й співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області.

Усім відвідувачам на вході до судових установ співробітники Служби судової охорони роздають захисні медичні маски, кейси з якими на пости пропуску до судів  доставив Благодійний фонд “Черкаси проти коронавірусу-19”.

Крім того, співробітники Служби проводять із відвідувачами судових установ Черкащини роз’яснювальну роботу, закликають їх дбати про власну безпеку, дотримуватися простих правил гігієни та берегти своє здоров’я.

Варто додати, що несення служби з охорони й безпеки судових установ співробітниками Служби судової охорони проходить в умовах жорстких карантинних заходів. Щоденно всім без винятку працівникам і відвідувачам судових установ проводиться дистанційна термометрія та обмежується доступ осіб з ознаками респіраторних захворювань, постійно обробляються контактні поверхні дезінфікуючими розчинами, здійснюється кварцювання приміщень,  розташованих у місцях розміщення постів пропуску та охорони.

- У цей складний час ми повинні об’єднатися для співпраці в боротьбі проти пандемії коронавірусу та активізувати всі свої зусилля для протидії розповсюдження Covid-19. Завдання Служби – максимально якісно організувати службу з охорони судових установ під час карантину, – наголосив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко.  

За повідомленням прес-служби ССО