Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ООАС оскаржуються правові підстави будівництва 9-ти поверхового апарт-комплексу "La mer"

06 квітня 2020, 10:48

В Одеському окружному адміністративному суді оскаржуються правові підстави будівництва ДП «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма «Інтергал» 9-ти поверхового апарт-комплексу "La mer" за адресою: м. Одеса, 13 станція Великого Фонтану (біля концертного майданчику).

3 квітня 2020 року Одеський окружний адміністративний суд відкрив провадження у справі № 420/2719/20 за позовом до Департаменту архітектури та містобудування Одеської міської ради про визнання протиправними та скасування містобудівних умов
та обмежень забудови земельної ділянки, що розташована за адресою: м. Одеса, Київський район, 13 ст. Великого Фонтану (біля концертного майданчика).

Одночасно, сьогодні судом частково задоволено заяву позивача про вжиття заходів забезпечення позову та заборонено дочірньому підприємству «Інтергал-Буд» товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма «Інтергал» та іншим особам за його дорученням чи за договором здійснювати будь-які підготовчі та/або будівельні роботи на земельній ділянці загальною площею 1,0020 га, що розташована за адресою: м. Одеса, 13 станція Великого Фонтану (біля концертного майданчика) до набрання законної сили судовим рішенням в адміністративній справі.

Ухвала з питань забезпечення позову підлягає негайному виконанню, оскарження ухвали не зупиняє її виконання, а також не перешкоджає подальшому розгляду справи.

У випадку невиконання ухвали про забезпечення позову суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід Державного бюджету України з відповідної особи штраф у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

За повідомленням прес-служби суду