Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом обрано запобіжний захід особам, які підозрюються у вбивстві двох неповнолітніх осіб та незаконному збуті наркотичних засобів

02 квітня 2020, 14:59

Слідчим суддею Галицького районного суду міста Львова 2 квітня 2020 року розглянуто клопотання старшого слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою до підозрюваних у вбивстві двох неповнолітніх осіб та незаконному збуті наркотичних засобів, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 307, пунктами 1, 12 частини другої статті 115 Кримінального кодексу України.

За результатами повного, всебічного та об’єктивного розгляду клопотань такі задоволено та застосованого до підозрюванихзапобіжні заходи у виді тримання під вартою на строк 60 днів без визначення розміру застави, оскільки злочин вчинено із застосуванням насильства,  який спричинив загибель людей.       

Дані рішення слідчим суддею було прийнято з огляду на доведеність обґрунтованої підозри осіб у вчиненні тяжкого та особливо тяжкого злочинів, наявність передбачених КПК України ризиків невиконання процесуальних обов’язків.

Згідно даних органу досудового розслідування встановлено, що підозрюваними у вказаних злочинах є мешканці Золочівського району, Львівської області.

Підозрюваним у вчиненні інкримінованих злочинів загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

На даний час досудове розслідування триває.

За повідомленням прес-служби суду