Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cуд засудив жінку за крадіжку біжутерії та косметичних засобів із магазину «Єва»  

02 березня 2020, 17:11

2 березня 2020 року Тростянецький районний суд Сумської області ухвалив вирок, яким мешканку Харківської області визнано винною у та­єм­ному вик­ра­ден­ні чу­жо­го май­на на суму 2679,00 грн. із ма­га­зи­ну «Єва».

Згід­но з ви­ро­ком су­ду, 23 листопада 2018 ро­ку, об­ви­ну­ва­че­на, пе­ре­бу­ва­ючи у при­мі­щен­ні ма­га­зи­ну «Єва» в місті Тростянець Сумської області, умис­но та­єм­но з тор­гі­вель­но­го при­лав­ку взя­ла біжутерію, гігієнічні та косметичні засоби, які за­хо­ва­ла у ки­ше­ню кур­тки та пакет. Пі­дій­шов­ши до ка­си ма­га­зи­ну, жінка не на­да­ла заз­на­че­ний то­вар ка­си­ру для оп­ла­ти, а розрахувалася лише за шампунь, депіляційні смужки, фарбу для волосся та по­ки­ну­ла при­мі­щен­ня ма­га­зи­ну.

Під час досудового розслідування між представником потерпілої сторони та обвинуваченою була укладена угода про примирення.

Оскільки обвинувачена вину свою визнала, розкаялася у вчиненому, відшкодувала завдану шкоду, а представник потерпілої сторони претензій до жінки не заявив, а також ураховуючи, що винна за місцем проживання характеризується позитивно, працює, є вдовою, має на утриманні неповнолітню дитину, суд призначив покарання у виді штрафу у сумі 850 грн. та стягнув на користь держави витрати за залучення експерта в сумі 3140 грн.

З вироком суду можна ознайомитися в ЄДРСР за №588//286/20.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Сумського апеляційного суду протягом 30 діб з моменту його проголошення.

 

За повідомленням прес-служби суду