Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом взято під варту чоловіка, підозрюваного у вбивстві малолітньої дитини

02 березня 2020, 16:29

2 березня 2020 року слідчим суддею Херсонського міського суду Херсонської області Гонтарем Д. О., було розглянуто клопотання слідчого поліції про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно 21 – річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві дитини своєї співмешканки.

З подання слідчого вбачається, що 29 лютого близько 15:00 підозрюваний, знаходячись у квартирі своєї співмешканки, умисно наніс малолітній дитині багаточисленні удари, внаслідок чого дитина померла на місці.

Таким чином, вказана особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 2 частиною другою статті 115 Кримінального кодексу України, кваліфікуючими ознаками якого є: вбивство малолітньої дитини та передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Ухвалою слідчого судді клопотання слідчого було задоволено та застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 28 квітня 2020 року.

 

За повідомленням прес-служби суду