Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітник Служби судової охорони в Полтавській області врятував чоловіка з водойми  

28 лютого 2020, 10:34

Днями на Полтавщині, у селі Степанівка Диканського району, сталася надзвичайна подія із щасливим фіналом.

Увагу співробітника Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області старшого сержанта Служби судової охорони Сергія Сича, який у позаслужбовий час повертався додому біля водойми, привернув чоловік, який опинився у воді та потребував допомоги.

Лід на водоймі був тонкий, і Сергій зрозумів, що ще одного чоловіка крига не витримає, тому намагався голосно дати поради потерпілому щодо поведінки та власного порятунку, але потерпілий не чув порад через велику відстань.

Чекати на допомогу професійних рятувальників часу не було, і старший сержант Служби судової охорони Сергій Сич ступив на лід для порятунку потерпілого. Він намагався якнайшвидше дістатися до потерпілого, але крига не витримала – і Сергій  також опинився у воді. Добравшись до потерпілого, Сергій Сич за допомогою куртки витягнув його на берег і допоміг дістатися додому.

Як з’ясувалося, врятований був односельцем і щиро подякував співробітнику Служби судової охорони за порятунок і допомогу.

За мужній вчинок Голова Служби судової охорони Валерій Бондар прийняв рішення заохотити старшого сержанта Служби судової охорони Сергія Сича.  

За повідомленням прес-служби ССО