Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верховний Суд направив справу щодо будівництва житлового масиву «Осокорки-Центральні» на новий розгляд до суду першої інстанції

26 лютого 2020, 17:51

Таке рішення прийнято сьогодні, 26 лютого 2020 року, за результатами розгляду адміністративної справи за позовом ГО «ЕКОПАРК ОСОКОРКИ» до Державної архітектурно-будівельної інспекції України, за участі третіх осіб –  ТОВ «Контактбудсервіс», ТОВ «Будеволюція», Державної служби з питань національної культурної спадщини Міністерства культури і туризму України, Державного агентства водних ресурсів України, Київської міськдержадміністрації, Управління екології та природних ресурсів КМДА, Департаменту охорони культурної спадщини КМДА, КП «Плесо», про скасування дозволу на будівництво.

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду  частково задовольнив касаційні скарги ТОВ «Контактбудсервіс» і ДАБІ України: постанову Шостого апеляційного адміністративного суду та рішення Окружного адміністративного суду м. Києва скасував, справу направив на новий судовий розгляд до суду першої інстанції.

У судовому засіданні проголошено вступну та резолютивну частини рішення, повний текст з мотивувальною частиною буде виготовлено протягом п’яти днів.

Із судовими рішеннями у справі № 826/9175/18 можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень – http://reyestr.court.gov.ua/.

 

За повідомленням прес-служби суду