Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС продовжив строк дії обов’язків екс-першому заступнику голови РНБО

20 лютого 2020, 09:26

Слідча суддя Вищого антикорупційного суду продовжила строк дії частини обов’язків, покладених на першого заступника голови Ради національної безпеки і оборони України (2015-2019 рр.). Термін дії обов’язків – до 18 квітня 2020 року включно.

Підозрюваний зобов’язаний: прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою; повідомляти детектива, прокурора, слідчого суддю чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у даному кримінальному провадженні; здати на зберігання до органу досудового розслідування (детектива НАБУ) свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Нагадаємо, експершому заступникові секретаря РНБО повідомлено підозру за частиною другою статті 364, статті 366-1 Кримінального кодексу України. Повний текст ухвали буде оголошено 21 лютого 2020 року.

Згідно з частиною першою статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду