Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа заводу «Краян»: розгляд відкладено на 28 лютого у зв’язку із відмовою обвинуваченої від своїх трьох захисників

17 лютого 2020, 16:12

Сьогодні, 17 лютого 2020 року, в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду відбулося судове засідання у справі «Краян» (№ 521/17260/18).

У судовому засіданні колегія суддів розглянула заяви представників сторони захисту про відвід судді Панаіду І.В.

За результатами розгляду поданих клопотань суд відмовив у їх задоволенні.

Також, обвинувачена Б. подала заяву щодо відмови від своїх трьох захисників, у зв’язку з чим, просила відкласти розгляд справи на іншу дату для надання часу на залучення до процесу інших захисників.

З метою забезпечення права обвинуваченої Б. на захист колегія суддів вирішила відмову обвинуваченої Б. від своїх захисників не приймати, повторно вирішити це питання у наступному судовому засіданні після залучення обвинуваченою Б. до процесу інших захисників.

Наступне судове засідання відбудеться 28 лютого 2020 року о 09:00.

_____________

Нагадуємо, що на розгляді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду перебувають  апеляційні скарги Заступника Генерального прокурора-керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницького Н.І.  на вирок Малиновського районного суду м. Одеси від 04 липня 2019 року та на ухвалу Малиновського районного суду м. Одеси від 06 серпня 2019 року про закриття провадження щодо юридичної особи ТОВ Девелопмент Еліт.

 

За повідомленням прес-служби суду