Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду долучилися до підготовки помічників суддів окружних та апеляційних адміністративних судів

14 лютого 2020, 15:44

У Дніпропетровському окружному адміністративному суді з 10 по 14 лютого 2020 року помічники суддів і консультанти окружних та апеляційних адміністративних судів Дніпропетровської, Донецької та Запорізької областей, проходили професійну підготовку, організованою Національною школою суддів України.

Протягом п’яти днів судді Дніпропетровського окружного адміністративного суду Ірина Верба, Олена Луніна, Інна Тулянцева, Олег Ляшко, Василь Ільков, Володимир Горбалінський та Станіслав Златін ділилися своїми знаннями та практичним досвідом для вдосконалення роботи помічників суддів.

Для професійного вдосконалення роботи слухачів заходу навчальною програмою було заплановано проведення  низки тренінгів.

Під час навчання помічники суддів мали змогу отримати корисні професійні рекомендації від викладачів-тренерів, а також обговорити проблемні питання, які виникають в адміністративному судочинстві.

Також учасники заходу прослухали інтерактивні міні-лекції та виконали практичні завдання в групах.

За повідомленням прес-служби суду