Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На базі Вищого антикорупційного суду співробітники Служби судової охорони провели тактичне навчання

27 січня 2020, 17:19

У Києві на базі Вищого антикорупційного суду зі співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області проведено чергові тактичні навчання.

- Головна мета цих занять, які ми проводимо систематично, полягала в удосконаленні професійних навичок співробітників Служби під час виконання завдань із забезпечення охорони установ системи правосуддя, - повідомив начальник Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко.

Так, на теоретичних і практичних заняттях відпрацьовувалися різні варіанти несення служби з охорони судів, підтримання в них громадського порядку під час резонансних судових процесів, реагування на прояви неповаги до суду, забезпечення в суді безпеки усіх учасників судового процесу.

Окрему увагу було приділено відпрацюванню алгоритму дій під час виникнення суперечок між учасниками судового процесу, вчинення ними протиправних дій та порушення громадського порядку.

За повідомленням прес-служби ССО