Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чергові тактичні навчання провели для співробітників Служби судової охорони у Полтавській області

27 січня 2020, 15:35

Днями на базі Київського районного суду міста Полтави зі співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області  провели чергові тактичні навчання.

Метою занять було вдосконалення професійних навичок із забезпечення охорони установ системи правосуддя. Проводили заняття співробітники Служби судової охорони у Полтавській області з професійної підготовки та підвищення кваліфікації.

Вивчали теоретичні та практичні навички із забезпечення охорони судів, органів та установ системи правосуддя, підтримання в них громадського порядку, припинення проявів неповаги до суду, забезпечення в суді безпеки учасників судового процесу.

Також відпрацювали алгоритм дій під час спілкування з представниками ЗМІ, виникнення суперечок між учасниками судового процесу і вчинення ними протиправних дій та порушення громадського порядку.

Заступник начальника Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області полковник Служби судової охорони Дмитро Можаєв, за участі якого і проходили навчання, наголосив, що такі заняття для співробітників Служби судової охорони Полтавщини  проводяться систематично.

 

За повідомленням прес-служби ССО