Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному суді проведено спільне навчання для співробітників Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області та працівників апарату суду

27 січня 2020, 14:41

Сьогодні, 27 січня 2020 року, на базі Одеського апеляційного суду відбулось спільне навчання співробітників Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області, судових розпорядників суду та працівників апарату суду.

Мета заходу – теоретичне та практичне відпрацювання вмінь та навичок щодо забезпечення безпеки суддів, працівників апарату суду та учасників судового процесу під час проведення судового засідання: підготовка залу до судового засідання, підтримання громадського порядку під час судового засідання, припинення проявів неповаги до суду.

В якості доповідачів виступили: заступник начальника ТУ ССО в Одеській області полковник Дмитро Батістік, командир ПО ТУ ССО в Одеській області майор Віктор Пашко та заступник командира ПО ТУ ССО в Одеській області старший лейтенант Андрій Стец.

До заходу долучилось і керівництво Одеського апеляційного суду, зокрема, очільник суду Григорій Колесніков та заступник голови суду Андрій Дрішлюк. Також, були присутні судді Одеського апеляційного суду Анатолій Заїкін та Сергій Сегеда.

  

  

 

Нагадаємо, що основними завданнями Служби судової охорони є:

  • підтримання громадського порядку в суді;
  •  запобігання проявам неповаги до суду та їх припинення;
  • охорона приміщень суду, органів та установ системи правосуддя;
  • виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників апарату суду;
  • забезпечення безпеки учасників судового процесу.   

За повідомленням прес-служби суду