Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Двох підозрюваних у вчиненні розбою, поєднаному з проникненням у житло, взято під варту

21 січня 2020, 14:43

20 січня 2020 року слідчим суддею Біляївського районного суду Одеської області було обрано запобіжний захід двом підозрюваним, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло) у виді тримання під вартою з утриманням в Одеському слідчому ізоляторі на строк - 60 днів з дня затримання.   

Довідково: в ході досудового розслідування встановлено, що 18 січня 2020 року у нічний час, громадянин С. разом з громадянином Д., знаходячись в с. Великий Дальник, Біляївського району, Одеської області, за попередньою змовою, проникли через огорожу городу до домоволодіння, де проникли до будинку, в якому знаходились потерпілі Б., (1938 року народження) та М. (1969 року народження), де виказуючи погрози вбивством на адресу потерпілих, здійснили напад з метою заволодіння їх майном.

Обидва молодика підозрюються у вчиненні особливо тяжкого злочину, за який законом передбачено покарання у виді позбавлення волі від 7 до 12 років.

За повідомленням прес-служби суду