Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Психічно хворого громадянина, який вигнав матір з кватири і зачинився в приміщенні, госпіталізовано до психіатричної лікарні

21 січня 2020, 14:32

Комунарським районним судом м. Запоріжжя розглянуто заяву заступника головного лікаря Обласної клінічної психіатричної лікарні про госпіталізацію у примусовому порядку 28-річного чоловіка, який 16 січня 2020 року спонтанно став агресивним до матері та бабусі, вдарив їх в обличчя та вигнав з квартири, після чого зачинив двері зсередини. Після того, як дядько хворого привіз ключі для того, що отримати доступ до помешкання, проявив агресію на його адресу та також вдарив його в обличчя. У зв’язку з чим рідними були викликані поліція та швидка допомога, яка доставила чоловіка у приймальне відділення психіатричної лікарні.

Перевіривши матеріали справи, суд дійшов висновку, що чоловік дійсно страждає на тяжкий психічний розлад, внаслідок якого є небезпечним для оточуючих, а тому задовольнив заяву та прийняв рішення яким госпіталізував хворого у примусовому порядку до психіатричного закладу.

 

За повідомленням прес-служби суду