Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

3 роки 6 місяців позбавлення волі за вчинення крадіжки, - ухвалено вирок суду

21 січня 2020, 12:21

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу засудив чоловіка за таємне викрадення чужого майна  (крадіжка), поєднане з проникненням у житло (частина третя статті 185 Кримінального кодексу України). Обвинуваченим виявився 41-річний криворіжець, раніше неодноразово судимий за вчинення крадіжок та хуліганства.

Як встановлено в судовому розгляді, в ніч з 11 на 12 грудня 2019 року, обвинувачений А. перебуваючи на вулиці Синьоводська в м. Кривому Розі помітив незачинене вікно кухонної кімнати квартири, яка розташована на першому поверсі будинку. Маючи умисел на незаконне заволодіння чужим майном, зловмисник проник через вказане вікно до кухонної кімнати, звідки викрав дрібну побутову техніку. Своїми діями крадій наніс потерпілій матеріальний збиток на суму близько 2 тисяч гривень.

В судовому засіданні прокурор довів винуватість громадянина А. у скоєні вказаного злочину, а обвинувачений визнав вину і розкаявся у вчиненому.

Судом враховано те, що громадянина А. у листопаді 2019 року було вже засуджено до позбавлення волі, а тому призначив йому остаточне покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті:  http://www.reyestr.court.gov.ua/, справа №212/10900/19.

 

За повідомленням прес-служби суду