Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено тимчасово виконуючого обов’язки керівника апарату Вищого суду з питань інтелектуальної власності

16 січня 2020, 12:29

На виконання частини п’ятої статті 147 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" Державною судовою адміністрацією України прийнято рішення про призначення тимчасово виконуючого обов’язки керівника апарату Вищого суду з питань інтелектуальної власності до призначення керівника апарату цього суду згідно з процедурами, визначеними законодавством про державну службу (з урахуванням особливостей, визначених Законом України "Про судоустрій і статус суддів").

Тимчасово виконуючий обов’язки керівника апарату суду здійснює дії щодо реєстрації новоутвореного суду як юридичної особи, забезпечення необхідних дій для належного початку його роботи та представництва такого суду як органу державної влади у зносинах з іншими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, фізичними та юридичними особами. Тимчасово виконуючий обов’язки керівника апарату суду здійснює вказані повноваження керівника суду як юридичної особи до моменту призначення, обрання чи переведення на посаду судді такого суду щонайменше одного судді та продовжує здійснювати виконання обов’язків керівника апарату суду до призначення відповідного керівника апарату суду згідно з процедурами, визначеними законодавством про державну службу, з урахуванням особливостей, визначених Законом України "Про судоустрій і статус суддів".

Наказом Державної судової адміністрації України від 14 січня 2020 року № 06/к тимчасово виконуючим обов’язки керівника апарату Вищого суду з питань інтелектуальної власності призначено Глібочану Наталію Іванівну, яка має досвід організації роботи суду, що переїхав на територію, підконтрольну українській владі, як керівник апарату цього суду, а також реєстрації новоутвореного суду як юридичної особи.

Глібочану Н. І. з 19 червня 2019 року обіймає посаду заступника начальника управління з питань об’єктів державної власності – начальник відділу адміністрування нерухомим майном Державної судової адміністрації України. 

Біографічна довідка:

Наталія Глібочану народилась 2 березня 1977 року в місті Макіївці Донецької області.

У 2001 році закінчила Донецький національний університет за спеціальністю "Правознавство" і здобула кваліфікацію юриста.

Загальний трудовий стаж та стаж державної служби складає майже 23 роки.

Обіймала посади в Державній податковій інспекції у Кіровському районі м. Макіївки Донецької області, управліннях праці та соціального захисту населення  виконкому Кіровської районної ради м. Макіївки, Кіровської районної адміністрації Макіївської міської ради, Центрально-Міської міжрайонної Державної податкової інспекції м. Макіївки, Державної податкової адміністрації в Донецькій області, помічника судді, керівника апарату Донецького апеляційного адміністративного суду, керівника апарату Першого апеляційного адміністративного суду. З червня 2019 року обіймає посаду в Державній судовій адміністрації України.

За повідомленням прес-служби ДСА України