Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Полтаві та Ужгороді співробітники Служби судової охорони вдосконалювали навички дій у різних екстремальних ситуаціях

13 січня 2020, 13:53

11 січня 2020 року на базі Полтавського апеляційного суду відбулося навчання співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області.

Під час навчання, яке проходило під загальним керівництвом заступника начальника Територіального управління Служби у Полтавській області полковника Служби судової охорони Дмитра Можаєва, співробітники ознайомилися з основними законодавчими аспектами діяльності Служби, вдосконалили теоретичні навички із забезпечення охорони судів та інших органів системи правосуддя.

Крім теоретичного блоку, на співробітників чекала й практична частина навчання, в ході якої вони вирішували різні ситуаційні та тактичні завдання, відпрацьовували алгоритм дій у форс-мажорних ситуаціях.

А в Ужгороді за участю співробітників Територіального управління Служби судової охорони в Закарпатської області відбулося навчання з протипожежної безпеки.

Завдяки грамотним та впевненим діям співробітників Служби судової охорони працівникам і відвідувачам Закарпатського апеляційного суду знадобилося трохи більше 7 хвилин для навчальної евакуації після спрацювання пожежної сигналізації.

Це вже не перше подібне тренування в цій судовій установі, минулого разу воно стосувалося використання засобів пожежогасіння.

Голова Закарпатського апеляційного суду Ганна Фазикош та керівник апарату суду Василь Гецко на відмінно оцінили результати проведеного тренування та побажали усім завжди бути готовими діяти в таких ситуаціях, але ніколи в них не опинятися. 

За повідомленням прес-служби ССО