Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У переддень Нового року у Полтаві співробітник Служби затримав чоловіка, у якого було виявлено зброю та наркотичні речовини

02 січня 2020, 10:44

31 грудня 2019 року, у переддень Нового року, завдяки сміливим і професійним діям співробітника Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області було затримано підозрілого чоловіка, у якого було виявлено предмет, схожий на зброю та речовини, ймовірно, наркотичного походження.

Під час перевірки несення служби з охорони будівлі Октябрського районного суду міста Полтави офіцер Територіального управління Служби у Полтавській області старший лейтенант Служби судової охорони Геворг Геворгян звернув увагу на двох невідомих підозрілих чоловіків, які знаходилися поруч з будівлею суду.

Старший лейтенант Служби судової охорони Геворг Геворгян вирішив з’ясувати причини знаходження чоловіків біля будівлі суду у вихідний день і вирушив до них, але чоловіки кинулися навтьоки. Одного з підозрілих чоловіків Геворг Геворгян затримав, інший встигнув втекти.    

Працівники Головного управління Національної поліції у Полтавській області, які прибули за викликом, вилучили у невідомого підозрілі предмети, провели необхідні слідчі дії та доставили затриманого чоловіка до відділення поліції для подальшого з’ясування усіх обставин події.

Варто додати, що старший лейтенант Служби судової охорони Геворг Геворгян вже відома особистість у Полтаві. Це саме він наприкінці листопада надав першу домедичну допомогу дівчинці, яка отримала важку травму спини на шкільному подвір’ї. Дії Геворга тоді відзначили лікарі швидкої медичної допомоги Полтави.

Голова Служби судової охорони генерал-майор Валерій Бондар високо оцінив дії старшого лейтенанта Служби судової охорони Геворга Геворгяна і прийняв рішення про його заохочення.

- Несення служби з охорони об’єктів судової влади в посиленому режимі під час Новорічних і Різдвяних свят дає свої результати. Ми робимо все, щоби громадянам України було безпечніше під час Новорічних свят, - підкреслив Валерій Бондар.

За повідомленням прес-служби ССО