Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові установи Волині та Києва перейшли під охорону Служби судової охорони  

12 грудня 2019, 19:30

Сьогодні, 12 грудня, Ківерцівський районний суд перейшов під цілодобову охорону Територіального управління Служби судової охорони у Волинській області.

Це вже третя судова установа на Волині, яка перейшла під надійну охорону Служби судової охорони.

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Волинській області полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва побажав співробітникам гідно нести службу та з честю виконувати покладені на них завдання. Адже підтримання громадського порядку та безпека усіх учасників судового процесу є одним з ключових чинників довіри до правосуддя.

– Покликання Служби судової охорони стояти на варті верховенства права.

Пильність, увага, безпека – основні завдання кожного співробітника Служби, – підкреслив полковник Служби судової охорони Володимир Сюйва.

У свою чергу голова Ківерцівського суду Олександр Костюкевич зазначив, що відтепер і судді, і всі учасники судових процесів будуть під надійним захистом.

Сьогодні ж столичні співробітники Служби судової охорони взяли під свою охорону ще три судові установи: Дарницький, Дніпровський та Подільський районні суди міста Києва.

Командири підрозділів Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області підполковник Служби судової охорони Володимир Сивирин та майор Служби судової охорони Юрій Мироненко провели для співробітників Служби інструктажі з настановами гідно і чесно виконувати свої професіональні обов’язки.

А суддів запевнили, що співробітники Служби судової охорони у м. Києві та Київській області отримали необхідний вишкіл і готові захищати права та свободи усіх громадян, які перебуватимуть у судових установах.

 

За повідомленням прес-служби ССО