Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

126 працівників чотирьох судових інстанції Тернопільської області ознайомились із особливостями проходження державної служби

11 грудня 2019, 10:33

10 грудня 2019 року працівники апарату Тернопільського апеляційного суду взяли участь у семінарі на тему: “Правове регулювання проходження державної служби в судах, організованому Чернівецьким регіональним відділенням Національної школи суддів України.

Участь у навчанні також взяли працівники апаратів: Тернопільського господарського суду, Тернопільського окружного адміністративного суду, Тернопільського міськрайонного та 16 районних судів області. Загалом 126 осіб.

Учасників семінару привітали: голова Тернопільського міськрайонного суду Роман Грицак і начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк. Вони наголосили на необхідності постійно підвищувати свою кваліфікацію та здобувати нові професійні знання.

Розпочинаючи роботу, начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи суддів України Олег Цимбалюк насамперед детально зупинився на організації роботи кадрової служби, правилах ведення кадрових документів, підготовці проектів наказів по особовому складу.

Предметом інтерактивної лекції заступника керівника апарату Хмельницького апеляційного суду Наталії Гуменюк також стали питання кадрової роботи. Вона нагадала порядок звільнення, переведення суддів і працівників апарату у зв’язку з реорганізацією суду; звільнення помічника судді.

Також обговорили низку проблемних питань, що виникають при проходженні державної служби в судах. Після кожної лекції слухачі мали змогу поставити питання, зокрема, щодо порядку та умов прийняття на державну службу.

Також у роботі семінару взяв участь головний спеціаліст ЧРВ Національної школи суддів України – Віталій Гикавий.

 

За повідомленням прес-служби суду