Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колегією суддів продовжено строк тримання під вартою обвинуваченим у вбивстві таксистки

09 грудня 2019, 14:05

У провадженні Ватутінського міського суду Черкаської області знаходиться кримінальне провадження стосовно 27-річного мешканця м.Ватутіного Черкаської області та 29-річного мешканця м.Звенигородки Черкаської області, яких обвинувачують в умисному вбивстві київської таксистки, незаконному заволодінні транспортним засобом та інших кримінальних правопорушеннях.

15 грудня 2019 року спливає двомісячний термін тримання громадянина М. та громадянина П. під вартою. Прокурором до суду подано клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою обвинувачених.

Під час чергового судового засідання колегією суддів продовжено строк дії запобіжного заходу обвинуваченим громадянину М. та громадянину П. у вигляді тримання під вартою на 60 днів в Черкаському слідчому ізоляторі №30 ДПтС України в Черкаській області, тобто до 2 лютого 2020 року включно.

Наступне судове засідання призначено на 14.00 09 січня 2020 року.

Інформаційно: чоловіки обвинувачуються в тому, що 19 квітня 2019 року близько четвертої години ночі вбили таксистку з м.Києва, яка їх привезла до м.Ватутіне, Черкаської області та заволоділи її автомобілем, після чого відвезли труп жінки на територію недіючого заводу, де її залишили.

Пошук інформації щодо стадій розгляду кримінального провадження можна здійснити на порталі «Судова влада» за №690/455/19 (court.gov.ua/fair/).

 

За повідомленням прес-служби суду