Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено вирок суду колишньому працівнику ТОВ «Богдан-Авто-Чернівці» обвинуваченому у шахрайстві

05 грудня 2019, 16:59

Садгірський районний суд міста Чернівці ухвалив вирок у справі № 725/6078/14-к колишньому працівнику  ТОВ «Богдан-Авто-Чернівці» обвинуваченому у шахрайстві, вчиненому у великих розмірах та в підробленні документів.

Суть обвинувачення полягає в тому, що протягом 2013 року К. працюючи на одній з посад в ТОВ «Богдан-Авто-Чернівці» здійснюючи торгівлю автотранспортними засобами уклав договір купівлі-продажу транспортного засобу та виконав підпис замість директора товариства, в результаті якого шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами потерпілого завдавши йому майнової шкоди в розмірі 254 100 грн.

Суд прийшов до висновку визнати К. винним у вчиненні інкримінованих йому злочинів та за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання  більш суворим, остаточно призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. На підставі статті 75 Кримінального кодексу України, звільнено К. від відбування покарання з іспитовим строком на 3 (три) роки.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

З повним текстом вироку можна ознайомитися на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

 

За повідомленням прес-служби суду