Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До дев’яти років позбавлення волі засуджено чоловіка за зґвалтування та пограбування водійки трамвая

05 грудня 2019, 15:16

Вироком Шевченківського районного суду м. Запоріжжя  визнано винним за частиною другою статті 152, частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України та засуджено до 9 років позбавлення волі ґвалтівника, який 30 квітня 2019 року між зупинками "Кузнєцова" і "Абразивний комбінат" вдерся в кабіну водія трамвая, та із застосуванням фізичної сили зґвалтував та пограбував водійку трамвая.

Нагадаємо, що патрульна поліція Запорізької області 30 квітня о 2-й годині ночі отримала виклик на вулицю Олексія Поради про пограбування в трамваї.
Поліцейські прибули на місце та виявили трамвай, у котрому знаходилась лише 40-річна заявниця. Потерпіла пояснила, що на зупинці в порожній трамвай зайшов невідомий чоловік, котрий одразу почав їй погрожувати фізичною розправою та вимагав, щоб вона зупинила трамвай. Після зупинки кривдник почав бити жінку пляшкою по голові та відібрав у неї сумку, в якій знаходились гроші. А згодом накинувся на неї та зґвалтував.

Злочинця налякав сторонній шум і він вибіг з трамвая в невідомому напрямку. Потерпіла надала працівникам поліції детальні прикмети кривдника за якими особу і було встановлено.  

 

За повідомленням прес-служби суду