Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новопризначені співробітники Служби судової охорони в Івано-Франківській та Полтавській областях урочисто склали Присягу

05 грудня 2019, 14:53

Сьогодні, 5 грудня, на ганку Будинку правосуддя в Івано-Франківську 45 співробітників Служби судової охорони склали Присягу на вірність Українському народові.

Привітати нових співробітників, серед яких п’ятнадцять жінок, зі святом прийшли представники місцевої влади, духовенства, рідні і близькі.

- Ми покладаємо на вас великі надії і очікуємо високого професіоналізму, вірності закону та успішного виконання своїх обов’язків, якими б важкими не вони були. Бажаю, щоб щодня ви виправдовували очікування суспільства та з гордістю несли звання співробітника Служби судової охорони, - наголосив начальник Територіального управління Служби у Івано-Франківській області полковник Служби судової охорони Андрій Маланій.

Він також повідомив, що до кінця року співробітники Служби візьмуть під свою охорону всі суди в місті, а до липня наступного року - всі суди Івано-Франківської області.

Привітав співробітників Служби судової охорони й голова Івано-Франківського апеляційного суду Богдан Гриновецький, який побажав їм доброї служби.

- З нинішнього дня ви стаєте частиною судової влади нашої області і це накладає на вас особливу відповідальність, - зауважив Богдан Гриновецький.

 У своєму вітальному слові керівниця Територіального управління Державної судової адміністрації України Оксана Рибак відзначила, що на співробітників Служби покладена особлива місія.

- Служити літері Закону, стояти на захисті інтересів та прав громадян, суспільства, працівників судів. Бажаю цю місію належно здійснювати і успіхів у цій нелегкій службі, - підкреслила Оксана Рибак.

Завершилися урочистості спільним виконанням Державного Гімну України.

Напередодні в Полтаві також відбулося урочисте прийняття Присяги на вірність Українському народові співробітниками Територіального управлінні Служби судової охорони.

38 співробітників підрозділу охорони та комендантського взводу, які пройшли конкурсний відбір і первинну підготовку, з прийняттям Присяги привітали начальник Територіального управління Служби судової охорони полковник Служби судової охорони Олександр Аленін, голова Апеляційного суду Полтавської області Сергій Гальонкін, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації в Полтавській області Іван Клочко та голова Господарського суду Полтавської області Валерій Ціленко.

Вони побажали новопризначеним співробітникам успіхів у проходженні служби, сумлінного виконання поставлених завдань та відповідати найвищим критеріям співробітників Служби судової охорони.

За повідомленням прес-служби ССО