Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вищий антикорупційний суд перейшов під охорону Служби судової охорони

25 листопада 2019, 15:14

Сьогодні, 25 листопада, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у місті Києві та Київській області взяли під свою постійну охорону приміщення Вищого антикорупційного суду України.

Під охорону перейшли усі три приміщення цієї судової установи в Києві: на проспекті Перемоги, по вулиці Хрещатик та по провулку Хрестовому. 

Як зазначив Голова Служби судової охорони Валерій Бондар, взяття під самостійну охорону Вищого антикорупційного суду засвідчило, що в Україні в найкоротший термін було створено сучасний державний орган, спроможний захистити судову владу від усіляких загроз.

-  Нинішня подія – надважлива для становлення Служби судової охорони, а оцінку діяльності наших співробітників дадуть громадяни України, судді та працівники судових установ, всі учасники судових процесів, - підкреслив Валерій Бондар. 

Вранці, зустрічаючи працівників та відвідувачів, співробітники Служби судової охорони всім дарували посмішки, доброзичливість та впевненість у надійному захисті.

Начальник Територіального управління Служби у м. Києві та Київській області полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко дав співробітникам Служби, що заступили на охорону суду, настанови.

- Забезпечувати безпеку судових процесів у Вищому антикорупційному суді – завдання не з легких, адже до роботи цього суду прикуто увагу громадськості. Але ви всі тут пройшли тижневе стажування й маєте необхідний досвід. Бажаю вам успішно виконувати завдання з охорони приміщень суду, забезпечення безпеки та громадського порядку судових процесів, - зазначив полковник Служби судової охорони Ігор Коваленко.

Він також привітав Голову Вищого антикорупційного суду України Олену Танасевич і зазначив, що співробітники Служби судової охорони сьогодні з почуттям високої відповідальності розпочали виконання своїх службових обов’язків.

Сьогодні ж співробітники Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області взяли під свою охорону Печерський та Шевченківський районні суди міста Києва, а також Броварський районний суд Київської області.

Традиційно співробітники Служби судової охорони подарували квіти всім присутнім у цих судових установах жінкам.

За повідомленням прес-служби ССО