Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Світлана Глущенко призначена радником Голови ДСА України

15 листопада 2019, 12:50

 

14 листопада Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк представив колективу ДСА України щойно призначену радницю Голови – Глущенко Світлану Володимирівну. 

Він коротко розповів про трудову діяльність та досягнення новопризначеного працівника та висловив сподівання, що вона фахово допоможе профільним структурним підрозділам ДСА України, застосувавши у своїй роботі набуті наукові знання та відпрацьовані методології. Пані Світлана є доктором юридичних наук.

"Світлана Володимирівна більше десятки років працювала у судовій системі та набула чимало досвіду у цій сфері. Тому очікуємо, що вона зробить свій внесок у розвиток та підняття ефективності роботи Державної судової адміністрації України", - наголосив Зеновій Холоднюк.

 

 Своєю чергою Світлана Глущенко подякувала Голові ДСА за довіру та, незважаючи на роботу певний час у виконавчій гілці влади, запевнила у своїй відданості суддівській системі.

"Я завжди відкрита до діалогу і розумію цінність думки кожного фахівця. Сподіваюся, що наша спільна праця буде зорієнтована на результат, бо саме цього від нас очікує суспільство і кожна людина, яка звертається до судової гілки влади за захистом своїх прав", - зазначила Світлана Глущенко.

За повідомленням прес-служби ДСА України