Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Луганському окружному адміністративному суді для працівників апарату проведено навчання “Забезпечення безперервної діяльності та готовності суду до надзвичайних ситуацій”

08 листопада 2019, 14:17

Сьогодні, 8 листопада 2019 року, у Луганському окружному адміністративному суді для працівників апарату проведено навчання “Забезпечення безперервної діяльності та готовності суду до надзвичайних ситуацій”.

Модератором заходу виступив начальник відділу пожежної безпеки Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області Дегтярьов Юрій Сергійович.

У ході навчання  Юрій Сергійович акцентував увагу присутніх на основні правила дій працівників суду у випадках озброєного нападу, масових заворушень, поведінки при надходженні підозрілих пакетів і конвертів, реагування на повідомлення про замінування, порядку проведення евакуації у випадку надзвичайних ситуацій, правил  надання першої медичної допомоги та інше.

Дане навчання проведено з метою попередження та усунення кризових ситуацій у суді, оволодіння умінням діяти в разі виникнення непередбачуваних надзвичайних ситуаціях.

За повідомленням прес-служби суду