Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НШСУ запрошує на дистанційний курс:"Тайм-менеджмент у діяльності помічника судді та секретаря судового засідання"

08 листопада 2019, 11:09

Національна школа суддів України запрошує помічників суддів та секретарів судового засідання взяти участь у дистанційному навчальному курсі “Тайм-менеджмент у діяльності помічника судді та секретаря судового засідання”.

Навчальний дистанційний курс розроблений Національною школою суддів України, до створення якого були залучені досвідченні судді та науковці.

Під час навчання Ви ознайомитесь з основами тайм-менеджменту, навчитеся визначати «поглиначів Вашого часу» та боротися з ними, оволодієте основними методами раціонального використання часу для підвищення ефективності роботи, набудете практичних навичок визначення цілей та їх досягнення, навчитеся планувати робочий час, а викладачі допоможуть Вам оволодіти новими методами і техніками ефективного управління часом (тайм-менеджменту).

Навчальний курс складається з двох модулів, в кожному з яких Вам необхідно:

  • ознайомитися з міні-лекціями, щоб дізнатися основи, методи, техніки управління часом;
  • виконати практичні завдання, розроблені для того, щоб Ви самостійно могли застосовувати техніки управління часом.

Також Ви маєте змогу спілкуватися на форумі з колегами, обговорюючи актуальні проблеми та отримувати консультації  викладачів з тематики модулів.

Слухачам, які успішно завершать курс, буде видано Сертифікат НШСУ.

Початок навчання з 25 листопада 2019 року. Тривалість навчання – п'ятнадцять днів.

Реєстрація слухачів та їх зарахування розпочнеться з 9 год. 00 хв. 6 листопада 2019 року і триватиме до 23 год. 59 хв. 24 листопада 2019 року та буде припинена після набору перших 90 осіб.

Для реєстрації перейдіть за посиланням.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. (044) 597 09 35 (Жанна Володимирівна Дмітрієва, адміністратор курсу) або на електронну адресу: aparat@nsj.gov.ua.