Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато судовий розгляд за обвинуваченням колишньої банківської працівниці у заволодінні грошовими коштами клієнта

22 жовтня 2019, 18:53

У Центральному районному суді міста Миколаєва розпочато судовий розгляд кримінального провадження за обвинуваченням 54-річної місцевої мешканки у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених частинами першою,четвертою статті 358, частинами першою, третьою статті 191 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів; привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Судовий розгляд зазначеного провадження розглядається під головуванням судді Оксани Мамаєвої.

У судовому засіданні прокурор оголосив обвинувальний акт, відповідно до якого, жінка працюючі на посаді старшого контролера-касира однієї з філії АТ «Ощадбанк», розташованої в Центральному районі м.Миколаєва, з використанням підроблених документів, привласнила чуже майно, зокрема грошові кошти, чим спричинила збитки у сумі майже 2,5 тис гривень.

Прокурор заявив клопотання про судовий розгляд зазначеного провадження у спрощеному порядку. Зазначене клопотання, з урахуванням думок сторін, судом задоволено.

Обвинувачена свою провину визнала в повному обсязі, пояснила, що працюючі на посаді старшого контролера-касира філії АТ «Ощадбанк», вмовила одного з клієнтів, який відкрив депозитний рахунок лишити їй на зберігання його банківську картку. В подальшому вона тричі знімала відсотки з зазначеного депозитного рахунку, спричинивши збитки на загальну суму 2 495 грн.

Вона повідомила, що нею компенсовано усі збитки, щиро каялась у вчиненому.

Окрім цього, суд дослідив характеризуючі матеріали щодо обвинуваченої, документи, що свідчать про відшкодування нанесених збитків.

Наразі для підготовки сторін до судових дебатів у засіданні оголошено перерву до 15:00 01.11.2019.

 

За повідомленням прес-служби суду