Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Світлану Шевченко призначено на посаду начальника ТУ ДСА України в Київській області

22 жовтня 2019, 15:16

Наказом ДСА України від 21 жовтня 2019 року № 419-к Шевченко Світлану Володимирівну призначено на посаду начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Київській області як таку, яка успішно пройшла за конкурсом на цю посаду.

Світлана Шевченко  має вищу економічну освіту, вищу юридичну освіту. У 2008 році закінчила навчання в Національній академії державного управління при Президентові України, має кваліфікацію магістра державного управління.
Указом Президента України від 1 грудня 2014 року № 900/2014 Світлані Шевченко присвоєно почесне звання "Заслужений економіст України".
З початку трудової діяльності працювала економістом, головним економістом Очаківського ремонтно-транспортного підприємства Миколаївської області. З 1994 року по 2003 рік продовжила свою діяльність в системі контрольно-ревізійної служби України. Пройшла шлях від провідного контролера-ревізора контрольно-ревізійного відділу в Очаківському районі КРУ Миколаївської області до заступника начальника відділу контролю у сфері соціального захисту населення Контрольно-ревізійного управління в Київській області. З січня 2003 року по грудень 2015 року Шевченко С. В. продовжила працювати на державній службі в Державній судовій адміністрації України. Працювала на посадах начальника відділу планово-фінансового обліку та звітності територіального управління державної судової адміністрації в м. Києві, заступника начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві, начальника адміністративно-господарського управління Державної судової адміністрації України. З грудня 2015 року по березень 2017 року працювала на посаді начальника управління матеріально-технічного та транспортного забезпечення ПАТ АБ "Укргазбанк". З березня 2017 року повернулась у систему Державної судової адміністрації України і по серпень 2017 року працювала на посаді заступника начальника Територіального управління Держаної судової адміністрації України в Чернігівській області. З вересня 2017 року призначена начальником Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області. 

Вітаємо Світлану Володимирівну із призначенням!

Читайте нас у Telegram

Читайте нас у Facebook

Прес-центр судової влади України