Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У 7ААС провели "судову" вікторину

16 вересня 2019, 15:03

П’ятикласники загальноосвітньої школи № 4 м. Вінниці завітали до 7ААС, щоб зіграти у судову вікторину. У такий спосіб юні громадяни нашої країни змогли ознайомитись з роботою суду та глибше дізнатися про свої права та обов’язки.

Спочатку юним гостям ми провели екскурсію приміщенням суду: показали, як реєструють справи, провели до залів судового засідання та розповіли, які справи розглядає 7ААС, чому справи в апеляційному порядку переглядає колегія з трьох суддів та у яких випадках потрібно звертатись до суду. Також ознайомили учнів з ключовими особами судового засідання.

Ну а далі ми вирішили перевірити, що ж школярі в запам’ятали під час екскурсії, та запропонували їм зіграти у судову вікторину. П’ятикласники охоче погодились на нашу пропозицію, проявили активність та кмітливість, весело й водночас з користю провели час.

Навчатись можна не лише у стінах школи. Навчатись поза її межами навіть вдвічі цікаво. Нам приємно, що охочих завітати до 7ААС не меншає, а навпаки стає дедалі більше. Ми переконані, що чим раніше починати правову освіту школярів, тим у майбутньому буде вищим рівень правосвідомості й правової культури у вже дорослих громадян нашої країни. 7ААС піклується про майбутнє покоління!

Завітайте до нас і ви!

 

 

За повідомленням прес-служби суду