Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу стосовно підполковника поліції обвинувачуваного в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 207 тисяч гривень призначено до розгляду  

11 вересня 2019, 18:27

Вінницький міський суд Вінницької області 9 вересня 2019 року в рамках підготовчого судового засідання розглянув матеріали кримінального провадження за обвинуваченням начальника одного із відділів ГУ Національної поліції України у Вінницькій області у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Підполковник поліції обвинувачується в отриманні неправомірної вигоди у розмірі 207 тисяч гривень.

Під час підготовчого судового засідання прокурор зазначив, що підстав для закриття, зупинення кримінального провадження немає, тому він просив суд призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

Обвинувачений та його захисник не заперечували відносно призначення справи до судового розгляду.

Вислухавши думку учасників судового провадження, виконавши вимоги ст. ст. 342-345 КПК України, дослідивши обвинувальний акт та додані до нього документи, суд дійшов висновку призначити дане кримінальне провадження до судового розгляду, яке здійснюватиметься суддею одноособово, у відкритому судовому засіданні.

Довідково: ч. 2 ст. 369-2 КК України – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, або пропозиція чи обіцянка здійснити вплив за надання такої вигоди. Карається штрафом від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

 

За повідомленням прес-служби суду