Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується розгляд кримінальної справи стосовно харків’янина, який обвинувачується у розбещенні малолітньої дитини

11 вересня 2019, 13:51


Продовжується розгляд кримінальної справи №639/3154/18 стосовно харків’янина 1990 року народження, який перебуваючи вітчимом малолітньої дитини 2005 року народження, згідно обвинувального акту, систематично здійснював розбещення дівчини у вигляді фізичної та інтелектуальної розпусти, вів з нею цинічні розмови на сексуальні теми. Застосовуючи погрози фізичного насильства із використанням наявного пістолета, неодноразово примушував дівчину задовольняти свою статеву пристрасть неприроднім способом.

Також, погрожуючи ножем, заклеївши рот скотчем та зв’язавши руки пластиковими хомутами, вчинив зґвалтування похилого віку матері своєї співмешканки, 1946 року народження. Та після намагання її доньки (співмешканки обвинуваченого) визволити матір на надати їй необхідну допомогу, також зв’язав руки та ноги жінки, позбавивши тим самим обох жінок можливості вільно пересуватися та обирати місце свого знаходження.

Крім того, жорстоко позбавив життя двох кішок, що також мешкали в оселі. Зазначена кримінальна справа перебуває в провадженні судової колегії під головуванням судді Васильєвої Н.М. (судді Труханович В.В., Кісь Д.П.). Справа слухається у закритому судовому засіданні. Судом досліджено речові докази, вирішено питання щодо всіх клопотань підсудного (щодо допиту експертів, щодо виклику та допиту працівників поліції та інш). Допитаний ще один експерт . Заплановано допит свідків. Ухвалою суду від 01.08.2019 продовжено дію запобіжного заходу у відношенні підозрюваного у вигляді тримання від вартою до 29 вересня 2019 року включно.

Наступний судовий розгляд призначено на 20.09.2019 на 11:00.

За повідомленям прес-служби суду