Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Герцаївського районного суду Чернівецької області висловлює співчуття у зв'язку із передчасною смертю помічника голови суду Ірини Арсеній

10 вересня 2019, 13:38

Колектив Герцаївського районного суду Чернівецької області  висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким помічника голови суду Арсеній Ірини Валеріївни з приводу її передчасної смерті.

Ірина Валеріївна народилася 28 червня 1983 року в місті Харків, одна усе життя прожила на Буковині.

У 2002 році закінчила Чернівецький фінансово-юридичний інститут м. Чернівці.

З грудня 2002 року Ірина Валеріївна розпочала трудову діяльність як секретар суду Шевченківського районного суду м. Чернівці.

З жовтня 2005 року працювала в апараті Герцаївського районного суду Чернівецької області, де пройшла трудовий шлях від секретаря судових засідань, консультанта до помічника судді та з грудня 2011 року по теперішній час працювала помічником голови суду.

На 36 році життя перестало битися серце нашої колеги.

Високопрофесійний фахівець, порядна, щира, добра, проста у спілкуванні, життєрадісна, – такою Ірина Валеріївна назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто знав і працював із нею. Це тяжка, непоправна втрата для сім'ї, друзів, колективу. Важко віднайти слова, щоб висловити всю тугу та скорботу.

Ми поділяємо горе, сумуємо й підтримуємо родину в цю важку годину скорботи. Світла пам’ять про Ірину Валеріївну назавжди залишиться у серцях колег і друзів.

Вічна пам'ять...

 Колектив суду