Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жінка ножем завдала собі тілесні ушкодження в залі суду

05 вересня 2019, 18:16

В провадженні Львівського апеляційного суду перебуває цивільна справа за апеляційними скаргами відповідача Г. представника ПП «Санні», третіх осіб К., К. на заочне рішення Франківського районного суду м. Львова від 18 червня 2018 року у справі за позовом ТзОВ «Ресторан Беркут» до Г., третя особа ПП «Санні», К., К. про витребування майна з чужого незаконного володіння, визнання права власності, вселення та відшкодування моральної шкоди.

Під час розгляду апеляційних скарг, після оголошення рішення, прийнятого колегією суддів за наслідками заявленого чергового відводу, мати відповідача  громадянка Г.Ю., яка не є стороною у справі, вискочила на лавку в останньому ряду, викрикуючи, принесеним нею розкладним ножем порізала собі руки так переступаючи лавками по рядах, закривавленими руками кинулась на секретаря судового засідання, намагаючись вискочити у вікно.

Внаслідок таких дій громадянки Г.Ю. із застосування предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, розгляд справи було зірвано, а також не відбулися інші судові засідання, призначені цією колегією суддів. На місце події були викликані працівники поліції та невідкладної медичної допомоги.

З огляду на викладене, Львівський апеляційний суд вкотре звертає увагу громадян, відвідувачів судових засідань та учасників судових справ на неприпустимість подібних дій у судах, судових засіданнях та усвідомлення подальшої відповідальності за вчинення протиправних дій.

 

За повідомленням прес-служби суду