Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд застосував найсуворіший запобіжний захід підозрюваному, який кинув вибуховий предмет у дітей

27 серпня 2019, 15:47

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області 26 серпня 2019 року розглянув клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу стосовно 64-річного чоловіка, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 15, пунктами 1, 2, 5, 7 частини другої статті 115 Кримінального кодексу України (закінчений замах на умисне вбивство більше двох осіб, малолітньої дитини, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб, з хуліганських мотивів).

У ході судового розгляду, з матеріалів клопотання встановлено, що 23 серпня 2019 року у місті Вінниці чоловік, який неодноразово конфліктував з мешканцями будинку, перебуваючи на балконі власної квартири, кинув вибуховий предмет у натовп дітей, які гралися на майданчику. У ході вищевказаних дій одну дитину було госпіталізовано до лікарні.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого та застосував до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів, без права внесення застави.

Наразі тривають слідчі дії.

 

За повідомленням прес-служби суду