Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Скадовський районний суд Херсонської області оголошує конкурс малюнку «Правосуддя очима школярів»  

27 серпня 2019, 09:40

Скадовський районний суд Херсонської області оголошує конкурс малюнку на тему: «Правосуддя очима школярів»

Метою конкурсу є:  підвищення уваги суспільства до необхідності сприяння діяльності осіб та органів, що забезпечують здійснення правосуддя; висвітлення високої місії судів та судової діяльності у сучасному суспільстві художніми засобами, формування почуття патріотизму та власної гідності громадян України; виховання поваги до суду, суддів та Закону; розвиток в юних українців прагнення зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.

У конкурсі можуть брати участь діти шкільного віку, які проживають у місті Скадовськ та Скадовському районі Херсонської області.

Вимоги до малюнків: головні персонажі – суддя, суд, працівник суду, бачення дитиною ролі судді, права, закону, призначення судочинства і правосуддя в Україні.

На зворотному боці малюнку необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові автора, школу та клас, у якій навчається. У випадку дистанційного (домашнього) навчання необхідно зазначити поштову адресу автора.

Можливо, але не обов’язково, додання до малюнку есе, який розкриває задум автора.

Голосування відбуватиметься на офіційній сторінці Скадовського районного суду Херсонської області у мережі Facebook шляхом проставляння малюнкам відмітки «Like» («Вподобати», «Нравится»).

Роботи можна надсилати поштою, а також безпосередньо до канцелярії суду. Кінцева дата подачі робіт на конкурс за поштовим штемпелем – 12 вересня 2019 року.

Не забувайте поставити «Like» сторінці Скадовського районного суду Херсонської області у мережі Facebook, щоб першими дізнатися про початок голосування та дізнатися переможця.

 

За повідомленням прес-служби суду