Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Верховний Суд почав розгляд справи Романа Насірова до ДФС України щодо його повноважень на посаді керівника цієї установи

22 серпня 2019, 12:13

22 серпня 2019 року Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду почав розгляд касаційних скарг у справі за позовом Романа Насірова до Державної фіскальної служби України про встановлення наявності та відсутності повноважень позивача як суб’єкта владних повноважень.

Справа розглядається за касаційними скаргами Генеральної прокуратури України в особі заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного антикорупційного бюро України, Акціонерного товариства «Укргазвидобування».

Під час судового засідання позивач подав клопотання про надання йому додаткового часу для ознайомлення з матеріалами справи і просив відкласти її розгляд.

Особи, які подали касаційні скарги, не заперечували проти відкладення розгляду справи.

Задовольнивши клопотання позивача і його представника, заслухавши думку всіх учасників процесу, Верховний Суд відклав розгляд справи на 12 вересня 2019 року.

З рішеннями у справі № 826/7320/17 можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень – http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

За повідомленням прес-служби суду