Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Луганський окружний адміністративний суд відвідали представники Громадської організації «Центр спільного розвитку «Дієва громада»    

21 серпня 2019, 14:39

21 серпня 2019 року Луганський окружний адміністративний суд відвідали представники Громадської організації «Центр спільного розвитку «Дієва громада» Володимир Череватий та Оксана Очкурова.

Представники Луганського окружного адміністративного суду у складі голови суду Тетяни Смішливої, судді-спікера Сергія Борзаниці та керівника апарату суду Юлією Кабацькою зустрілися з керівником проекту Володимиром Череватим, обговорили питання доступності правосуддя в регіоні, шляхи співпраці та комунікативні напрямки.

Крім того, Володимиром Череватим проведено опитування керівництва і працівників апарату щодо роботи суду, показників навантаження на суд та суддів, взаємодії суду з громадськістю, проведення оцінювання роботи суду.

Також, ключовим питанням опитування стала тема доступу до правосуддя ВПО, ветеранів, інвалідів, дітей, жертв сексуального та гендерного насильства. Створення, а також покращення умов перебування, підвищення рівня обізнаності таких груп людей щодо судової системи та функціонування судів, судових механізмів захисту прав людини. Одночасно, представником ГО «Дієва Громада» Оксаною Очкуровою в приміщенні суду було проведено опитування відвідувачів з метою виявлення проблем доступності до правосуддя та відкритості інформації про діяльність суду.

Керівник апарату Юлія Кабацька, наприкінці заходу зазначила, що Луганський окружний адміністративний суд завжди відкритий до взаємодії з громадськістю та підтримує ініціативи у співпраці.

 

 

За повідомленням прес-служби суду