Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено до судового розгляду справу за фактом незаконного перетинання державного кордону України

21 серпня 2019, 12:06

20.08.2019, відбулось судове засідання по кримінальному провадженню за обвинуваченням громадянина К., дії якого кваліфіковано за частиною першою статті 332-2 Кримінального кодексу України, за ознаками: перетинання поза пунктом пропуску державного кордону України особою, якій заборонено в’їзд на територію України. Під час судового засідання, суддя Роздільнянського районного суду Одеської області призначив  до судового розгляду кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина К., у відкритому судовому засіданні на 28.08.2019 об 11:00.

Головуючий суддя(суддя доповідач): Бобровська І.В.

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за № 511/1441/19

Інформаційно: громадянин К. обвинувачується в тому, що являючись особою, якій рішенням Київського РВ у м. Одесі  ГУ ДМС України в Одеській області від 15 травня 2019 року - заборонено в’їзд  на територію України строком на три роки, тобто до 15 травня 2022 року, 17 травня 2019 року, у другій половині дня, завідомо знаючи про заборону в’їзду в Україну та маючи при собі паспорт на своє ім’я, у якому міститься відмітка про заборону в’їзду, поза пунктом пропуску, без відповідного дозволу компетентних органів України, відшукавши попередньо пришвартований малогабаритний плавзасіб (човен), пересуваючись на вказаному човні із Республіки Молдова через Кучурганський лиман, незаконно перетнув державний кордон України та потрапив на територію, що знаходиться поряд із смт. Лиманське, Роздільнянського району, Одеської області, до якого продовжив свій пішохідний рух.

Тієї ж дати, близько 20 години 45 хвилин, не дійшовши до смт. Лиманське, в районі інформаційного покажчика 1/130, громадянин К. був виявлений співробітниками органів охорони державного кордону, а його протиправний рух територією України було припинено.

 

За повідомленням прес-служби суду