Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський апеляційний суд дійшов висновку про незаконність визначення застави підозрюваному у скоєнні смертельної ДТП на площі Перемоги у місті Києві

20 серпня 2019, 15:12

20 серпня 2019 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану прокурором на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 19 липня 2019 року, якою задоволено клопотання слідчого та застосовано щодо підозрюваного Сахарова О.О. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням альтернативного запобіжного заходу у вигляді застави у розмірі 480 250 гривень з покладенням на підозрюваного, у разі внесення застави, обов’язків, передбачених частини п'ятої статті 194 Кримінального процесуального кодексу України.


За результатами апеляційного розгляду апеляційну скаргу прокурора задоволено, ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 19 липня 2019 року скасовано та постановлено нову, якою клопотання слідчого задоволено – застосовано до підозрюваного Сахарова О.О. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Нагадаємо, О.О. Сахаров підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

📷ТСН

За повідомленням прес-служби суду