Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ТУ ДСА України в Вінницькій області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»

19 серпня 2019, 17:48

В Територіальному управлінні ДСА України в Вінницькій області оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста сектору по роботі з персоналом.

Умови проведення конкурсу.

 

Для участі у конкурсі претенденту необхідно (особисто, поштою або через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС) надати наступні документи:

  1. Копія паспорта громадянина України.
  2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.
  3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.
  4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.
  5. Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.
  6. Заповнена особова картка встановленого зразка.
  7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік (подається у вигляді роздрукованого примірника із сайту Національного агентства з питань державної служби).

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Строк подання документів: 15 календарних днів  з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби, до 18-00 год. 03 вересня 2019 року включно.

Конкурсний відбір відбудеться 11 вересня 2019 року, початок о 10-00 год. (тестування) за адресою: м. Вінниця, вул. Р. Скалецького, 17 в приміщенні Територіального управління Державної судової адміністрації України в Вінницькій області (4-й поверх).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (0432) 52-47-29 Кузьміна Ірина Володимирівна, Рудик Олег Іванович. email: kadry@vn.court.gov.ua