Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Деснянський районний суд м. Чернігова розгляне клопотання про обрання міри запобіжного заходу Гримчаку та Овдієнку

16 серпня 2019, 17:25

До Деснянського районного суду м. Чернігова надійшли клопотання прокурора у кримінальному провадженні – заступника начальника управління організації та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про злочини спеціальної категорії – начальника першого відділу процесуального керівництва Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, підслідних Державному бюро розслідувань, нагляду за додержанням законів його оперативними підрозділами та підтримання публічного обвинувачення у відповідних провадженнях Генеральної прокуратури України Драгунова В. про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою, із можливістю внесення застави у розмірі 6690 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, підозрюваним у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчиненого за попередньою змовою групою осіб в особливо великому розмірі, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 190 Кримінального кодексу України Гримчаку Ю.М. та Овдієнку І.В.

Згідно протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, зазначені клопотання розподілено слідчому судді Лямзіній Наталії Юріївні.

Судове засідання з розгляду клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Овдієнку І.В. призначено на 16 серпня 2019 року о 18:00 і відбудеться в залі судових засідань № 2.

 

За повідомленням прес-служби суду