Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловік потрапив під суд через неправдиве повідомлення про вбивство

15 серпня 2019, 15:04

Слідчим суддею Біляївського районного суду Одеської області задоволено клопотання прокурора Іллічівської місцевої прокуратури Одеської області та ухвалою суду від 14.08.2019 підозрюваному гр. Ц. обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, та покладено на підозрюваного строком на два місяці, обов’язок – прибувати до слідчого, прокурора або суду за першою вимогою.    

Довідково: 16.02.2019 о 16:45, гр. Ц.  достовірно знаючи про відсутність будь якого правопорушення, маючи умисел, направлений на завідомо неправдиве повідомлення про злочин, умисно, з хуліганських мотивів, за допомогою належного йому мобільного телефону, зробив завідомо неправдиве усне телефонне повідомлення оператору «102». А саме, вказав оператору, що відбулося вбивство, тобто злочин передбачений частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України.

Вказане протиправне діяння органами досудового розслідування кваліфіковано за частиною першою статті 383 Кримінального кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

        

За повідомленням прес-служби суду