Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Восьмому ААС підведено підсумки відзначення Днів адміністративної юстиції України у 2019 році  

26 липня 2019, 15:36

Цього року Дні адміністративної юстиції відзначались в Україні вдруге. Адміністративні суди усіх інстанцій підтримали ініціативу Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду (далі – КАС ВС) та провели урочисті, просвітницькі, спортивні та інші заходи у рамках святкування.

З 20 червня по 12 липня 2019 року у Восьмому ААС відбувалися різні заходи, присвячені відзначенню Днів адміністративної юстиції України-2019. Згідно з наказом голови Восьмого апеляційного адміністративного суду від 10 квітня 2019 року №15, було затверджено план заходів, який вдалося успішно реалізувати.

Зокрема, у приміщенні суду проходила виставка творчих робіт студентів на тему «Суд очима майбутніх правників», за результатами участі у якій найкращих студентів було нагороджено подяками та пам’ятними сувенірами. У рамках здійснення інформаційно-просвітницької діяльності, при вході до суду та у суді розміщено тематичну виставку з корисною інформацією про історію розвитку адміністративної юстиції, роз’ясненням прав і обов’язків учасників справи тощо.

Одним із найважливіших заходів, які відбулися під час Днів адміністративної юстиції України, став круглий стіл за участю суддів-спікерів та прес-секретарів судів Восьмого апеляційного  адміністративного округу із суддею-спікером КАС ВС Ігорем Олендером на тему «Комунікаційна стратегія Восьмого апеляційного  адміністративного округу».

9 та 10 липня у суді відбувалися заходи для студентів та громадськості: День відкритих дверей та квест «Адміністративна справа».

Не залишили поза увагою під час святкування Днів адміністративної юстиції України і спортивну сторону життя колективу: 28-30 червня футбольна команда «8 ААС» взяла участь у турнірі з мініфутболу «Кубок адміністративних судів - 2019», завоювавши друге місце. Також, 11 липня відбувся турнір з настільного тенісу серед працівників апарату суду.

За підсумками здійснення аналізу результатів, керівництво суду вважає за необхідне висловити подяку усім працівникам апарату суду, які займалися організацією проведення заходів та які долучилися до участі у них.

Зокрема,  голова суду високо оцінив результати роботи та подякував  працівникам відділу організаційного забезпечення роботи суду та керівництва суду на чолі з начальником відділу Марією Сьомою, помічнику голови суду Зоряні Поворозник, прес-секретарю суду Уляні Уніят. Також, окремо було відзначено працівників апарату суду, які взяли участь у квесті для студентів: Оксану Андруневчин, Івана Андрушківа, Іванну Луців, Наталію Дідик, Михайла Ігнатища, Уляну Фоку, Дмитра Поворозника, Ігоря Кучера, Степана Цеголка, Назарія Заваду.

Крім цього, було вручено Подяки Восьмого апеляційного адміністративного суду кращим працівникам апарату суду за сумлінну та бездоганну працю, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм.  Голова суду Олег Заверуха, заступник голови суду Віталій Затолочний та керівник апарату суду Сергій Пашковський відзначили Подяками таких працівників:

  • Сьому Марію, начальника відділу організаційного забезпечення роботи суду та керівництва суду;
  • Поворозник Зоряну, помічника голови суду;
  • Патлевіч Наталію, головного спеціаліста відділу організаційного забезпечення роботи суду та керівництва суду;
  • Нацулича Івана, головного спеціаліста відділу забезпечення роботи четвертої судової палати.

Голова Восьмого ААС О. Заверуха подякував за гарні результати та побажав не зупинятися на досягнутому, проявляти ще більше ініціативності, креативності та ентузіазму у щоденній роботі.

Вітаємо шановних колег і бажаємо успіхів та нових професійних здобутків!

За повідомленням прес-служби суду